advertorial

Denne artikel er til dig, der ikke har den store fidus til, at krystaller er noget, som der kan udrette en forskel for dit liv.

Man kan vælge at se det som, at vi mennesker har inddelt krystaller ikke bare efter type, men hvilken effekt de også skulle have på os, og hvem har lige ligget inde med facitbogen til, hvordan det skulle gøres?

For nogle er det resultatet at mange oplevelser, der er blevet gengivet og samlet fra folk, der har haft disse oplevelser, men samtidig mener skeptikerne, at der jo er en grund til, at en læge ikke bare giver en en krystal, når man har det dårligt, for det ville ligne kvaksalveri.

Men der er jo nogle landvindinger i videnskaben, som der er begyndt som kvaksalveri, og som der siden er blevet til en anerkendt videnskab: Sådan sker det jo for mange, der tør tænke anderledes og forske på en anden måde, end man er vant til.

Krystal

Og den alternative videnskab vinder jo langsomt terræn for os mennesker.

Krystaller kan bestemt noget

Dette kan hænge sammen med, at vi lever i en videnskabelig verden, hvor det meste kan forklares, og vi ser ud til at kunne svare på det meste i fremtiden, så vi får aflivet den romantik og mystik, som der tidligere har været i vores liv.

Men samtidig er vi heller ikke religiøse på den organiserede forstand, hvor vi læner os op ad nogle doktriner, der er beskrevet for os allerede.

Vi vil have vores egen sandhed, og det kan man gøre med krystaller såsom der fra https://pilos.dk/k/aegtekrystaller/ .

Desuden er der jo også placebo-effekten, at hvis man tror, der er noget, som der kan gøre en forskel for os, og vi bare tror nok på det, så viser det sig ofte, at det gavner os, uden vi kan forklare, hvordan det er gået til.