Står du og mangler penge lige nu og her til udbetaling på en bil eller måske lidt selvforkælelse? Så kan du overveje at optage et hurtigt privatlån.

Hvad er et privatlån?

Et privatlån er et lån som ydes til en privat person, for eksempel i form af et forbrugs lån, et bil lån eller et lån til køb eller istandsættelse af bolig. Et privatlån kan således tage flere forskellige former, og findes i alle størrelser. Der er ingen regler for hvorledes et privatlån skal bruges.

Når du optager et privatlån kan du således helt selv bestemme om du vil bruge pengene på at rejse, købe nye møbler til boligen, anskaffe en ny bil eller måske anskaffe en helt ny garderobe. Der er ingen der blander sig i dine dispositioner når du søger om optagelse af et privatlån. Og det kan oven i købet lade sig gøre at optage et sådant online – nemt og hurtigt.

Hvordan kan jeg tage et privatlån?

Som regel skal der ikke stilles sikkerhed i forbindelse med optagelse af et privatlån. De fleste låne udbydere som tilbyder online forbrugslån til private stiller udelukkende krav om en alder på over atten år samt fast bopæl i Danmark.

Der ud over er det hos mange af de banker eller penge institutter, som udbyder privatlån, et krav at du ikke er registreret hos RKI (Ribers Kredit Information) eller står opført i Debitor Registret. Kan du opfylde disse krav er du faktisk kandidat til et online forbrugslån, kviklån, minilån eller privatlån. Og så er det blot at ansøge online.

Er det risikabelt at optage et privatlån?

Måske er du bange for at dit privatlån er behæftet med skjulte gebyrer, eller at renten pludselig vil stige. Derfor bør du altid vælge en långiver som er godkendt af Finanstilsynet og derfor skal følge tilsynets retningslinjer – som for eksempel Ikano Bank. Læs mere på ikanobank.dk