Nogle former for walkie talkier er jo ikke legetøj som sådan, hvis de er udviklede til seriøst brug, og man skal især ikke bruge dem til sjov, hvis de stadig er reserverede til at skulle bruges i felten, af militæret eller andre instanser.

Men hvis man har fået nogle forlagte, nogle gamle, nogle som legetøj af nye eller brugt eller købt dem som nye fra https://xtragrej.dk/shop/80-walkie-talkies/ , så er der en del morsomheder, man kan lave med dem.

Det er jo klart, at man skal have de bedste af slagsen, hvis man vil skulle kunne bruge dem i lang tid fremover, for mange gange oplever man, at legetøjs-walkie talkier ikke kan holde så længe eller er duelige længe nok til at kunne bruges i lege.

For man skal jo have lang rækkevidde til dem, man skal have en sikret linje, og man skal kunne høre hinanden, hvis man skal have det optimale ud af dem.

Mulige lege at lege med dem er så, at man kan være to eller flere agenter, der skal udføre en opgave, hvor man er nødt til at kommunikere sammen, hvis man skal løse den opgave.

En anden leg kan være, at man står så langt fra hinanden, at den ene skal give koordinater til den anden om, hvad man skal udføre af den opgave, som man giver instrukser til via walkie talkier.

Her kan man gøre dette på tid, hold mod hinanden og eventuelt se, hvem der har udført opgaven mest korrekt, så man kan finde en vinder.

Man kan også gemme en walkie talkie, som den anden så skal finde ud fra, at man siger lyde fra den.

En anden leg er at skulle beskrive noget over walkie talkien, som den anden skal gengive korrekt, eller man kan opfinde et kodesprog, som kun dem på linjen forstår.