Skal du til at renovere dit badeværelse – eller et andet vådrum – eller måske bygge et op fra bunden? Så vil du med største sandsynlighed få brug for en dygtig blikkenslager, der kan hjælpe med alle de forskellige VVS-installationer, der nu engang er nødvendige for et funktionsdygtigt og lovligt resultat.

Dog kan det være svært at finde den helt rigtige mand til jobbet, da udbuddet af VVS’ere og blikkenslagere er stort, og det er svært at skelne bukkene fra fårene. Ofte hører man skrækhistorier om klamphuggeri og venstrehåndsarbejde, og endnu en udfordring, når du skal finde en installatør er, at “VVS” faktisk ikke er beskyttet, og derfor er der – desværre! – mange, der helt ufortjent påberåber sig titlen, hvilket gør det hele endnu mere kompliceret.

Men fortvivl ej – er du bosiddende i Københavnsområdet eller på Sjælland, så bør du vælge Øens Blikkenslager! Her får du med garanti besøg af de dygtigste faghåndværkere, alle specialister på feltet, og dette til gode priser og et serviceniveau i top!

Hos Øens Blikkenslager har samtlige medarbejdere en meget høj faglighed, og du kan trygt overlade arbejdet til dem. Sikkerheden er i top, og du behøver ikke frygte at du efterfølgende skal spilde penge på at fikse fejlinstallationer.

Desuden kan du på deres webshop finde alskens lækre produkter – toiletter, brusesæt, håndvaske, køkkenarmaturer, baderumsmøbler, med videre.

Har du spørgsmål, så føl dig altid fri til at kontakte Øens Blikkenslager. Her sidder der altid imødekommende og dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig, afklare dine behov, vejlede og inspirere.

Slå dig sammen med Øens Blikkenslager og få opfyldt dit ønske om lige præcis dit drømmebadeværelse – det er et af husets vigtigste rum, her både starter og slutter din dag, og desuden er det her, mange mennesker oplader deres batterier i en ellers både travl og hektisk hverdag. 

Tag kontakt allerede idag!