advertorial

Det er i meget høj grad en tillidssag, når man sender sin bil på værksted. Hvis du er fynbo, leder du måske efter et godt værksted i Odense. 

Mange af os er helt og aldeles afhængige af vores bil. Børne skal i skole og børnehave, vi skal på arbejde og om aftenen skal svigermor hentes for at komme på besøg. Når dette uundværlige stykke plast og metal på hjul pludselig strejker – ja så sætte panikken ind. Særligt uden for de større byer kan de være et problem, at afstandene er for lange til at man kan cykle med børnene og busserne kører kun sjældent. Men selv i en større provinsby som Odense kan det at undvære bilen vælte dagligdagens logistik.

image

Men hvis man ikke selv har stor indsigt i en bils opbygning og funktionsmåde – og det er der mange, der ikke har – ja, så kan det være vanskeligt at vide, om du får udført arbejdet ordentligt på det værksted, hvor du har sat din bil hen. Og det kan måske være endnu sværere at gennemskue, om du får lavet unødvendigt meget, og om prisen på opgaven er rimelig. Kan du bedømme, hvor lang tid det er rimeligt at bruge på at skifte et slidt baghjulsleje?

Kom uheld i forkøbet med regelmæssig service

Nu er de fleste mennesker hæderlige og fornuftige folk, der passer deres arbejde, og det gælder naturligvis også inden for autobranchen. Men arbejdslønnen er dyr i Danmark, og det kan derfor være en god ide at søge at komme tingene lidt forkøbet.

Hvis man sørger for at passe de regelmæssige serviceaftaler sikrer man sig ikke bare, at fejlene og slidte dele bliver opdaget og ordnet på et mindre ubelejligt tidspunkt – man sikrer sig også, at bilen holder sin værdi bedre, og det kan være en stor fordel, hvis den skal sælges brugt på et tidspunkt.