advertorial

Står du som bygherre for at skulle sætte gang i et byggeprojektet i Kronjylland? Så har du brug for dygtige lokale underleverandører af såvel materialer som ydelser.

Uanset dit projekts type og størrelse, og uanset opgavernes omfang, er det vigtigt at du vælger rigtigt når du skal vælge dine entreprenører. Det er nemlig alfa og omega for et vellykket bygge projekt at alle leverancer sker til tiden, og at samtlige opgaver relateret til byggeri og anlægs arbejde løses til UG med kryds og slange. Og derfor kan du med stor fordel vælge det velrenommerede entreprenør firma HMU A/S.

Hvem er HMU A/S?

HMU A/S er en entreprenør virksomhed med base i Hirtshals og med særligt fokus på løsning af entreprenør opgaver inden for bygge og anlægs området.

HMU A/S huser et bredt udvalg af kompetencer under samme tag og er leveringsdygtige i en lang række tjenester som du med sikkerhed vil få brug for i forbindelse med dit bygge projekt. Det drejer sig for eksempel om byggemodning, kloak arbejde, jord arbejde, beton arbejde, og diverse arbejde inden for tømrer, snedker og smede fagene.

Du kan for eksempel få hjælp til støbning af beton fundamenter, grundvands sænkning, sandpude fundering, oprensning af jordbunds forurening, etablering af nedsivnings anlæg, og diverse jord arbejder for kabel nedlægning, fjernvarme, vand og gas.

Hvorfor skal jeg vælge HMU A/S som min hovedentreprenør?

Der er mange gode grunde til at vælge HMU A/S som entreprenør i forbindelse med dit bygge projekt.

Først og fremmest er HMU A/S’ gode rygte absolut velfortjent. Med HMU A/S får du en entreprenør som kender Nordjylland, og som kan levere den mest kompetente service inden for en bred vifte af forskellige områder. Og så kan du altid få et skarpt tilbud på entreprenør arbejde hos HMU A/S.

Læs mere på http://www.hmu.dk/index.html