Er du bidt af en gal spring gymnast – eller drømmer du om at kunne give dine børn en trampolin? Så kan du med fordel undersøge muligheden af at købe en smart og mobil airtrack til hjemmebrug.

Hvad er en airtrack?

En airtrack er en slags oppustelig madras eller måtte, som fortrinsvis anvendes i forbindelse med træning i spring gymnastik.

Den originale airtrack blev først og fremmest udviklet til anvendelse i trænings haller, og er noget bredere og mere bastant end en airtrack til hjemmebrug. Mange gymnastik klubber og idræts foreninger benytter de smarte airtrack måtter, idet de giver et fantastisk bounce og samtidig yder optimale støtte såvel i afsæt som ved landing.

De lette måtter er nemme at puste op og flytte rundt på. Og så fylder en airtrack, så snart den er tømt for luft, ikke særligt meget. Dette giver en stor fordel i forhold til opbevaring.

Hvordan bruger jeg en airtrack?

En airtrack til hjemmebrug fylder ikke nær så meget som en professionel airtrack. Du kan bruge din airtrack til at udføre basale spring og øvelser så som flik flak, kolbøtter, vejrmøller og lignende.

Har du børn, som brændende ønsker sig en have trampolin, kan en airtrack udgøre et fornuftigt alternativ. Mange grundejer foreninger tillader ikke opsætning af trampolin i haven, og således vil du med en airtrack kunne give børnene hvad de ønsker sig uden at overskride reglementet.

Bor du i lejlighed, kan du sagtens lade ungerne tage deres airtrack med til den nærliggende park eller legeplads og lege med den dér. En airtrack er nem at gøre ren, så det gør ikke så meget hvis der kommer græs, sand eller jord på den. Og ved stranden kan en airtrack også udgøre et morsomt stykke legetøj.

Du kan læse mere, og finde en airtrack til dig og dine børn, på globalairtrack.dk