Er du i besiddelse af en website som på kort og koncis facon kommunikerer virksomhedens målsætninger og visioner – men mangler den lige det ekstra punch som skal flytte nålen? Så bør du finde dig en dygtig freelance skribent.

Hvorfor skal jeg hyre en freelance skribent?

Det kan være at du tænker at det er ”over the top” med en freelance tekstforfatter til at forfatte teksten på din hjemmeside. Det er jo ikke nogen stor hjemmeside, og derfor kan du godt selv skrive de tekster der skal bruges.

Men her skal du være opmærksom på at teksten på dit website har stor betydning for hvorledes ikke alene hjemmesiden eller webshoppen men også din virksomhed præsenterer sig ud ad til. Virksomhedens website er dens visitkort og dens primære online præsentations og salgs kanal.

Skal du sælge produkter eller ydelser via din hjemmeside skal du tænke på at al kommunikation er envejs. Du har ikke mulighed for at gå i direkte dialog med din kunde når han eller hun skal beslutte dig for at købe de varer du præsenterer i din webshop, eller bestille en af din organisations ydelser. Derfor skal alle dine salgs argumenter være præsenteret i det indhold som ledsager dine produkter eller tjenester. Og her spiller en korrekt, informativ og sælgende tekst en rigtig stor rolle.

Hvor kan jeg finde en dygtig freelance skribent?

Hos Wordpens kan du altid finde nogle af Danmarks dygtigste og skarpeste tekstforfattere, SEO skribenter og bloggere som står klar til at levere vedkommende og fængende indhold til din hjemmeside.

Uanset dit produkt eller din service ydelses karakter vil en Wordpens tekstforfatter hurtigt kunne sætte sig ind i såvel virksomhedens DNA som din tone of voice og dine produkters eller tjenesters styrker – og gennem velformuleret tekst indhold kommunikere disse fortræffeligheder ud til netop dit publikum.

Find din freelance skribent på wordpens.com