Hvis du har trapper enten i din private bolig eller på din arbejdsplads, så er særligt en ting et must. Den ting er et stålværn. Et stålværn er alfa og omega, når du skal højne sikkerheden på en trappe.

Det sikrer nemlig, at der er et gitter eller værn, der gør det mere sikkert at bruge den pågældende trappe. Hvis du har en ståltrappe i privaten, og du har børn, så er der ingen tvivl om, at der skal et stålværn på trappen, eller kan den blive utrolig farlig at bruge. Det giver nemlig også meget mere stabilitet, når der er et stålværn, der kan holdes ved, når man går op og ned. 

Det er selvfølgelig mindst lige så vigtigt, at stålværnet er lavet korrekt. For det kræver selvfølgelig både viden og erfaring med stålværn, før man bør kaste sig ud i selv at lave det. Heldigvis er der god hjælp at hente hos en smed. Og hos en smed kan du få speciallavet dit stålværn, så løsninger også matcher de ønsker, du måtte have til det. 

Hvad koster et stålværn? 

Før man bestiller hjælp hos en smed, så er det selvfølgelig rart at kende til prisen forinden. For at hjælpe dig selv godt på vej, så kontakt gerne f.eks. 3 forskellige smedefirmaer, og få tilsendt et skriftligt tilbud. På den måde har du noget meget konkret, og du kan nemmere sammenligne de forskellige løsninger, du får. Når du skal finde prisen på et stålværn, så får du også mulighed for at snakke med den enkelte smed.

Og her kan du nok hurtigt fornemme, om det er en person, du har lyst til at handle med. For kundeservice og den rette rådgivning betyder selvfølgelig også en del for, hvordan hele løsningen vurderes. 

Du kan starte med at indhente tilbud hos en smed her.