Er det første gang, du står som efterlevende og skal arrangere en begravelse, er der nogle rent praktiske ting, du bør have in mente. For det første er det en god idé at sikre, at din bedemand er pålidelig og troværdig, og har den rette faglige baggrund. Bedemand er nemlig ikke en beskyttet titel; en hver kan slå sig ned som bedemand og virke som sådan. Hvis du vil være helt sikker på, at din bedemand har gennemgået en form for uddannelse, skal du vælge en bedemand som er registreret hos Danske Bedemænd. Dette vil fremgå af pågældende bedemands hjemmeside.

For det andet bør du altid vælge en bedemand, som residerer i den afdødes lokal område. På den måde kan du være sikker på, at bedemanden på forhånd kender de lokale kirker og de dertil hørende kirke kontorer, præster og gravere. Dette er en stor fordel i forbindelse med selve begravelses- eller bisættelses arrangementet. Når en bedemand er bekendt med lokal området, indbefatter dette også diverse gæstgiverier, kroer og forsamlingshuse samt catering firmaer, hvilket er at foretrække, såfremt man ønsker at afholde gravøl, frokost, reception eller anden form for minde højtidelighed.

Hvilken bedemand i Lemvig skal jeg vælge?

Er du således bosiddende i eller omkring Lemvig, og er det samtidig her, den afdøde hidtil har haft til huse, kan du med fordel besøge Krabbes Begravelsesforretning. Krabbes Begravelsesforretning er registreret hos Danske Bedemænd, og har mange års erfaring med at arrangere begravelser og bisættelser. Når du vælger at overlade opgaven til Krabbes Begravelsesforretning, er du sikker på en diskret og respektfuld service, og en høj grad af lydhørhed over for dine og andre efterlevendes ønsker for arrangementet. Du vil altid få en fair, fast pris på hjælp til begravelse eller bisættelse hos Krabbes Begravelsesforretning.

Læs mere på https://www.krabbes.dk/