Måske forbinder du mestendels begrebet vognmand med en person eller en virksomhed, som råder over en masse forskellige køretøjer til transporte af varer eller personer fra A til B. dette er også korrekt – men mange vognmænd kan meget andet og mere end blot fragte. Hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning finder du for eksempel en vogn og maskin park bestående af såvel biler og lastvogne som af kranbiler og gaffeltrucks. Dette skyldes , at FA. A. Keldorf Vognmandsforretning tilbyder mange andre services end blot ren og skær transport.

Speciale områder hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning

Som kunde hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning vil du selvfølgelig kunne forvente at kunne gøre brug af de gænge vognmands services som for eksempel udbringning og spedition af gods. Leder du efter en mere kompleks og avanceret logistik løsning, kan FA. A. Keldorf Vognmandsforretning også hjælpe dig. Og som ekstra bonus tilbyder FA. A. Keldorf Vognmandsforretning flytning af tunge og vanskeligt håndterbare emner på sikker og professionel vis.

For eksempel kan du, såfremt du skal have flyttet maskinel eller apparatur i din produktionshal, roligt regne med en tryg håndtering af disse sårbare og tunge emner. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning har nemlig særlig ekspertise ud i flytning af maskinel, som kræver særlig håndtering, og udfører denne opgave med stor ekspertise og det rette professionelle håndelag.

Flytning og opbevaring af båd ved FA. A. Keldorf Vognmandsforretning

Der ud over foretager FA. A. Keldorf Vognmandsforretning bådtransport af alle typer både. Skal din båd landsættes eller søsættes, eller ønsker du at lade din båd opbevare på land i en periode, sørger FA. A. Keldorf Vognmandsforretning for at krane din båd på sikker vis, og for transport af båden til og fra overvåget lagerplads. Du kan få mere information om FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings ydelser og services på http://www.keldorftransport.dk/