advertorial

Har du planer om at få en ny eller flere døre, er der flere ting, du skal være opmærksom på. En af de ting du skal være opmærksom på, er at du skal foretale dør på mål. Når du udskifter en dør laves den efter mål og har du målt forkert, kan du ikke leverer døren tilbage og få en ny.

Er du i tvivl om hvordan du måler dørene, kan du med fordel få råd og vejledning af din tømrer. Du kan også få råd og vejledning til hvilken dør du skal vælge og om du med fordel kan få skåret ud til en større dør.

døre

Ny og større dør

Der er flere årsager til at overveje og få råd om, om du skal have en større dør. En af årsagerne er at du vil få mere lys ind i din bolig. Det kan som en start være i din entre, hvor du med en ny og større dør, kan få mere lys ind. 

Et andet sted du med fordel kan overveje at få en ny dør, kunne være din terrassedøren eller din bryggersdør. Her kan du også vælge at få udskiftet døren. Både for at få mere lys ind i dit hus, men også for at spare penge på din varme regning. 

Når du udskifter en eller flere døre skal du også overveje om du skal have samme lås til samtlige døre eller om du vil have en nøgle til hver og en. Hvis du kun vil have en nøgle, skal du huske at fortælle din producent, af døre at du skal have samme nøglecylinder i samtlige døre.

Det er også en god ide at overveje om dine døre skal vende ind af eller ud af. Ved at vende dørene ud af, får du mere plads i din entre.