Øverst oppe i den allernordligste del af Nordsjælland finder vi Hornbæk – en smukt beliggende kystby med godt 3.500 indbyggere.

Som det gør sig gældende for de fleste af byerne på den nordlige Øresundskyst er Hornbæk en by som primært vækkes til live i sommer perioden hvor de mange sommerhuse i området befolkes af glade ferie gæster.

I vinter halvåret ånder alt fred og idyl i Hornbæk. Det gamle fiskerleje udgør en udmærket hjemstavn for familien som ønsker masser af frisk luft og højt til himlen.

I Hornbæk kan du mærke naturen hele året rundt. Og med faste bus forbindelser til såvel Helsingør som til Espergærde er det nemt at komme til arbejdspladsen, skolen eller daginstitutionen.

Sæt den nye bolig i Hornbæk i stand før I flytter ind

Har du og din familie således anskaffet et sommerhus eller en helårs bolig i Hornbæk er der meget at glæde sig til. I kan sikkert dårligt vente med at flytte ind. Men I bør sætte tid af til renovering af boligen forud for indflytning.

På den måde får håndværkerne de bedste forudsætninger for at komme ordentligt i bund med deres arbejde. Og så kan I glæde jer over et smukt resultat af istandsættelsen i mange år fremover.

Lad det lokale malerfirma i Hornbæk hjælpe dig med istandsættelsen

Skal huset eller sommerhuset således sættes flot i stand får du brug for hjælp fra en dygtig maler. Måske tænker du at du sagtens selv kan forestå indvendig maling af boligen.

Men her skal du tænke på at maling af vægge, lofter og indvendigt træværk faktisk er en temmelig hård og tidskrævende opgave. I hvert fald hvis det skal gøres ordentligt, og slut resultatet skal være flot og langtids holdbart.

Til dette formål bør du vælge et lokalt malerfirma i Hornbæk. Og det kan du finde hos malerkanonen.dk