Har du været ejer eller er du nu ejer af et murstenshus har du sikkert oplevet, at huset på et eller andet tidspunkt har brug for at få renoveret facaden. At få muret facaden op og evt. få den malet efterfølgende. Du kan evt. få en murer i Frederikshavn til at afgive et tilbud.

Hvis du skal have renoveret dit murstenshus, er det en god ide at starte med at få facaden sandblæst. En sandblæsning fjerner alt gammel og løs pus, maling, alger og hvad der ellers må være af skidt og snavs på facaden. Det gør det nemmere for mureren at finde ud af hvad der skal renoveres inden facaden mures op efterfølgende.

Husk at husets facader skal have tid til at tørre i en periode i mellem sandblæsning og renovering for at der ikke kommer fugt i murene. Resultatet bliver langt flottere og vil også holde længere end hvis man blot havde renoveret uden at sandblæse først.

At finde den rigtige murer til jobbet

At finde en god håndværker er sjældent nemt og derfor er det en god ide at sætte tid af til at finde den rigtige. En af metoderne er at kontakte mindst 3 forskellige og bede dem om at komme med et tilbud. Det mindsker risikoen for at du ved et uheld har ringet til den dyreste og dårligste i området, samtidig med at det giver dig en ide om hvad prisen er.

Hvis det er en stor opgave så bed også om et par referencer du kan kontakte og høre hvad de har haft af erfaringer. Har de været glade og tilfredse, er der stor sandsynlighed for at det bliver du også. Alternativt så undersøg hvad der er skrevet på sider som Trustpilot. Husk at tage vildt gode og dårlige anbefalinger med et gran salt.