advertorial

Det er ikke fordi, det er særligt dyrt at skaffe sig noget epoxy resin, og det kan faktisk skaffes lige her: https://marinelageret.dk/baadpleje-og-vedligeholdelse-285/resin-klar-epoxy-lak-1694/ .

Men du er måske den type, som der gror, at mere gør bedre i sammenhæng med at vedligeholde, rense, gøre rent, fikse og så videre, men det er jo ikke altid sandt.

Vasker man hænder for tit, så får man jo det modsatte resultat, at de netop bliver for tørre, og hvis man bruger for meget sæbe, så kan man vaske dem i en uendelighed.

Det handler som altid om at finde den gyldne mellemvej, så man har nok, der bliver fordelt ligeligt, så det både dækker og fungerer, uden der går noget til spilde – om det er epoxy resin eller sæbe.

Det er bare ikke alle, der husker det, om man så får det modsatte at vide på skrift eller ser en instruktionsvideo om fremgangsmetoden med dette middel.

Epoxy Resin

Brug kun det epoxy resin, som der skal bruges

Man tror af den grund, at man pludselig ved bedre end dem, som der laver anbefalingerne, men hvis du tænker dig om, ville de så ikke være interesseret i, at du brugte det hurtigere og dermed mere, hvis de bare ville sælge dig mere?

De ønsker jo trods alt, at du bruger det korrekt, så du bliver glad for resultatet og kommer igen som kunde, for den forkerte mængde kan gøre, at man ikke får det ønskede udbytte af ens resin.

Derfor skal man altid følge den vejledning, som der er til brugen, og kan man spare lidt, så bør man gøre det, og man kan altid se, om man kan få lidt mere ud af beholderen, inden man kasserer den som “tom”.

Det er godt for miljøet, at man bruger det, som der er, uden at smide det væk, og man sparer også penge på den måde.