advertorial

Et slidt og misfarvet badekar, hvis inderside er en mosaik af gullige og brunlige plamager samt krakeleringer og skrammer, indbyder ikke just til lange varme karbade. Hvis du på baggrund af slitage har overvejet at skifte dit badekar ud bør du i stedet læse med i det følgende.

Kan et badekar sættes i stand?

Det kan godt lade sig gøre at renovere et slidt og skrammet badekar så det atter kan bruges til karbade. Hvis skaderne i emaljen på karrets inderside kun er overfladiske kan karret faktisk med stor sandsynlighed blive rigtig flot og skinnende igen. Det er blot et spørgsmål om at finde den rette fagperson som kan male badekarret indvendig.

Hvem kan male et gammelt badekar?

En badekarsmaler vil kunne forestå professionel maling af badekar – og det er altid en god idé at hyre en badekarsmaler når badekarret skal sættes flot i stand, den proces med hvilken man renoverer et badekar kaldes reemaljering og minder på en måde om en autolakering.

Du ville aldrig lade andre end en dygtig autolakerer forestå lakering af din bil. Og på samme måde bør du altid kontakte en erfaren badekarsmaler som for eksempel Emaljespecialisten når det gamle badekar skal males indvendig

Hvordan kan Emaljespecialisten hjælpe mig?

Emaljespecialisten kan hjælpe dig med at få dit gamle, slidte badekar til at stå som nyt igen. Hos Emaljespecialisten kan du altid få et skarpt tilbud på maling af badekar, med udgangspunkt i badekarrets tilstand og beskaffenhed.

Emaljespecialisten har igennem årene hjulpet mange glade og tilfredse bolig ejere med at få gamle badekar til at stråle på ny. Og du vil helt sikkert kunne få den rette hjælp til renovering af netop dit badekar hos Emaljespecialisten.

Du kan læse meget mere om Emaljespecialistens ydelser, og finde den aktuelle maling af badekar pris, på Emaljespecialisten.dk.