Stickers er super sjove og kan bruges til at dekorere vægge, biler og tøj. I webshoppen Bogstaver og Tal finder du et utrolig stort udvalg af forskellige klistermærker, og du kan ligeledes også designe dine egne stickers. Det er bare med at slippe fantasien løs!

Selvklæbende bogstaver, tal, logoer og skilte

Med selvklæbende bogstaver og tal kan du let dekorere børneværelset på en både sjov og lærerig måde. Du kan f.eks. hænge hele alfabetet op på væggen og øve det med dit barn. Udvalget hos Bogstaver og Tal byder også på sjove WC stickers, som du kan sætte på døren til badeværelset. Med tal ark kan du klistre dit nummer på din postkasse – hvad med at sætte det på i runer? Tror du postbuddet kan tyde det?

Stickers til bilen

Det kan også være sjovt at personliggøre din bil. Så andre bemærker den ude i trafikken. Det kan både være med morsomme budskaber som teksten ‘Fars taxi’ og stickers med alvorlige budskaber, der minder andre trafikanter om, at du har børn med i bilen. 

Personliggør dit tøj med stickers

Tøj kan personliggøres med forskellige mærker. Det kan f.eks. være navne eller smileys. Denne type mærker kan være en god idé, hvis du skal kunne kende dit barns tøj i børnehaven eller i skolen. Det kan også bare være for at se smart ud! Webshoppen Bogstaver og Tal har forskellige typer mærker, der kan sættes på tøj. Nogle skal stryges på, og andre kan blot sættes på uden brug af strygejern. 

Lav dine helt egne stickers

Når du shopper stickers ved Bogstaver og Tal, har du også mulighed for at lave dine helt egne mærker, med lige den skrift du ønsker. Du vælger blot skrifttype, farve og størrelse på din tekst – teksten kan du se, inden du godkender din ordre. 

Du kan se hele udvalget af stickers hos Bogstaver og Tal lige her: https://www.bogstaverogtal.dk/