En af de muligheder du har hvis du allerede ejer en bil, men er på udsigt efter en anden er at give den gamle i bytte for en ny. Ofte er det muligt at få en langt bedre pris for din gamle brugte bil, når du bytter den til en ny, end hvis du sælger den og så køber en anden efterfølgende. Selvfølgelig giver det god mening at give flere brugtvognsforhandlere mulighed for at vurdere bilen inden du siger ja.

Uanset om du vælger den ene eller anden model, kan du med fordel undersøge https://www.tougaardauto.dk/ og se hvilke tilbud de har. Kan du bytte din gamle bil eller blot sælge den.

Vær omhyggelig

Om du vælger at bytte din gamle væk i en byttehandel, når du skal købe en ny, eller om du blot vil sælge bilen uden at købe en ny. Det er jo ikke altid at man har brug for en ny bil. Alt afhængig af dit behov skal du vælge den rigtige løsning. Du har mulighed for at sælge din bil selv eller også kan du sælge den til en forhandler. Du vil måske få lidt mere ved at sælge den selv, men det kan også tage mere tid.

Alternativ kan du vælge at sælge din brugte bil til en forhandler, som selvfølgelig vil sælge den til en højere pris. Det er den højere pris, som mange tror de selv kan få for bilen, men hvad de glemmer er, at når en forhandler sælger bilen har den været en tur forbi en mekaniker og den sælges med 2 års reklamationsret. 

Som privat sælger sælger du din bil som beset, med mindre at du er gået med til at lave et forbehold i købsaftalen, der gør at køber kan komme retur, hvis en mekaniker har fundet fejl ved bilen.